• 020 210 14 81
  • Succesvol Adverteren op Facebook? Bel ons!

Even voor de duidelijkheid … iedereen kan adverteren op Facebook. Investeert de gemiddelde ondernemer er wat tijd in dan kan hij/zij er zelfs (het gewenste) resultaat mee boeken. Wij gaan echter een stapje verder. Want weten hoe we strak moeten targeten en op de hoogte blijven van de laatste advertentiemogelijkheden is niet wat ons uniek maakt. Wat ons uniek maakt is dat wij écht bezig zijn met mensen. Dit doen wij op Facebook, omdat we het simpelweg een gaaf platform vinden.

Het wordt steeds moeilijker voor bedrijven om op emotioneel niveau met consumenten te verbinden. Wat houdt de consument tegen om voor jou te kiezen? Die ontwikkeling fascineert ons. Je krijgt mensen namelijk nooit in beweging als je niet weet wat ze tegenhoudt. Het begrijpen wat mensen willen én nodig hebben stelt ons in staat om op niet traditionele (denk)wijze te handelen en grenzen te verleggen.

Ons team bestaat niet uit de brave studenten van de klas die alles volgens het boekje doen. Digital Pros bestaat uit creatieve geesten die zowel street smart als book smart zijn en keer op keer grenzen verleggen. We zijn storytellers die elke dag wakker worden en doen wat we leuk vinden … consumenten emotioneel activeren.

Kennismaken?

Bel ons 020 210 14 81!

The message will be closed after 20 s