• 020 210 14 81
  • Succesvol Adverteren op Facebook? Bel ons!

Facebook is bij uitstek het grootste sociale netwerk ter wereld. En met 9+ miljoen Nederlandse gebruikers biedt Adverteren op Facebook bedrijven een unieke mogelijkheid om klanten te binden.

Gericht Adverteren

Van de gadget freak die op zoek is naar de nieuwste gadget, tot de vrouw die de laatste beauty- en baby aanbiedingen doorneemt. Dankzij de segmentatie- en targeting mogelijkheden op Facebook is elke mogelijke doelgroep te bereiken. Je bereikt klanten op hun mobiel, tablet of laptop en waar ze maar zijn.

Heb je een database met bestaande klanten dan uploaden wij de databestanden om bestaande klanten uit te sluiten of juist te belonen met een exclusieve actie.

Budget

Adverteren op Facebook kan tegen elk mogelijk budget. Op basis van de wensen adviseren we of het beschikbare budget geschikt is om jouw doelstellingen te behalen.

Segmentatie en targeting

Vinden en targeten van de perfecte doelgroep inclusief de geschatte omvang van het publiek en de kosten om te adverteren.

Design

Nu we weten met wie we gaan communiceren gaan we ook de manier van communiceren bepalen. We stemmen de uitingen naadloos af op de geselecteerde doelgroep.

Meten en verbeteren

Met behulp van Facebook Insights en Google Analytics zijn we in staat om de voortgang en effectiviteit van de campagne te meten. Op basis van de statistieken kunnen we optimaliseren daar waar nodig is.

Rapporteren

Je ontvangt van ons een uitgebreide rapportage in jip-en-janneketaal zodat je in details terug kunt zien hoe succesvol de campagne was en wat het precies heeft opgeleverd.

Meer weten over Adverteren op Facebook?

Vraag gratis advies!

The message will be closed after 20 s